M+M

“M+M zetten zich als kunstenaarsduo in voor een mooiere wereld door mensen te raken met betekenisvolle ervaringen die de verbeelding, het plezier en het denken prikkelen. Hun missie is het leveren van tastbare ervaringen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst via onverwachte ontmoeting.”

Als een krachtig kunstenaarsduo vloeien de kwaliteiten van ruimtelijk ontwerp en beleving harmonieus samen in hun unieke creaties voor de buitenruimte. Dankzij jarenlange samenwerking zijn Merel en Marnix uitstekend op elkaar ingespeeld, waarbij ze elkaar perfect aanvullen. Dit zie je duidelijk terug in de verdieping en de hoogwaardige kwaliteit van de afwerking in hun gezamenlijke werk.

Ga vooral eens het gesprek aan!

Merel van der Linden URBAN WOOD WEB

Merel // Kunstenaar + Ruimtelijk ontwerper

Merel ziet kansen en laat zich inspireren door een plek, een ervaring, een verhaal, een verleden of een verlangen voor in de toekomst. Als ruimtelijk ontwerper ontwikkelt zij heldere concepten. Een grote diversiteit aan projecten zorgt ervoor continue in ontwikkeling te zijn. Ze wil mensen verwonderen, raken en een landschap anders laten lezen.

“Als ik een verhaal hoor dat mij raakt,
dan wil ik dit gevoel doorgeven.
Als ik verwonderd raak in de natuur,
dan wil ik dat een stem geven.
Als ik mijn angsten tegen kom,
wil ik deze kunnen aankijken.
Ik wil met mijn werk terug naar de
verwondering en mensen raken.”

Marnix van de Vijver URBAN WOOD WEB

Marnix // Verbeeldingskrachtpatser

Overal waar een positieve en relevante boodschap moet worden gebracht, komt Marnix tot zijn recht. De créateur neemt je mee op zijn missie om de wereld mooier te maken. Om te ontdekken hoe we (weer) duurzaam en toekomstbestendig kunnen zijn. Creativiteit kan krakende systemen smeren. Ze prikkelt de fantasie en de verwondering, die aanzetten tot actie. En dat is de drijfveer.

Marnix gebruikt kunst, media en technologie als tools. Ga maar na: Kunst daagt je uit en stelt vragen, laat je even stilstaan. Media brengen de boodschap naar je publiek, hoe en wanneer je maar wilt. En met technologie zet je dat publiek op het verkeerde been. Beleef zijn ruimtelijke interacties waar verhalen tot leven komen en beklijven door verbeeldingskracht. Expect the unexpected.

Why

Het Urban Wood Web is ontwikkeld om mensen te raken met een betekenisvolle ervaring door creativiteit te gebruiken als katalysator voor actie naar een mooiere en gezondere wereld. Een blijvende impact creëren op bezoekers is het doel.

How

Wij geloven dat een boodschap impact heeft wanneer zintuigen worden geprikkeld en emoties worden opgeroepen. Het Urban Wood Web verhaal beklijft door een harmonieus samenspel van kunst, technologie en verbeeldingskracht.

What

Urban Wood Web is een interactieve lichtkunst installatie die stadsbewoners de mystiek van bomen laat beleven en hen bewust maakt van de positieve effecten van natuur in de stad en op zichzelf. Het ontwerp van de tastbare ervaring komt voort uit de eenvoud van de natuur.

Vloer-wortels

“Even if I knew that tomorrow the world would go to pieces, I would still plant my apple tree.”

Martin Luther

Fotografie Merel + Marnix: Lea Cammeraat