Doelgroepen

“Urban Wood Web is niet alleen een dynamisch lichtkunstwerk, maar het heeft ook de unieke mogelijkheid om neer te strijken op de mooiste plekken over de hele wereld. Dit betekent dat dit betoverende kunstwerk niet beperkt is tot één locatie, maar juist de vrijheid heeft om verschillende plaatsen te verlichten en het verhaal van de wonderlijke communicatie tussen bomen op diverse internationale locaties te vertellen.”

Vorm

Het kunstwerk is niet gebonden aan één statische vorm. Het ontwerp kan op de grond blijven, maar heeft ook de mogelijkheid om de lucht in te gaan, bijvoorbeeld in de vorm van een tunnel of zwevend wortelstelsel.

Ter plaatse wordt onderzoek gedaan om inzicht te krijgen in de behoeften van een specifieke locatie of gebied (Genius Loci). Deze inzichten worden vertaald naar een ontwerp die interactie en verbinding mogelijk maken tussen mens en natuur.

Het kunstwerk is geschikt voor diverse doelgroepen die aansluiten bij de kernwaarden van het Kunstenaarsduo. Creativiteit, Betrokkenheid, Innovatie en Positiviteit. Door diverse doelgroepen te benaderen, streeft Urban Wood Web ernaar kunst en duurzaamheid te verankeren in verschillende aspecten van het dagelijks leven en de bredere samenleving.

01. Kunstliefhebbers en Collectors

Individuen die kunst waarderen als een expressie van verbinding, esthetiek en duurzaamheid. Urban Wood Web biedt unieke kunstwerken die zowel visueel indrukwekkend als betekenisvol zijn.

02. Architecten en Stadsplanners

Professionals die zich inzetten voor het creëren van inspirerende openbare ruimtes. Onze projecten kunnen worden geïntegreerd in stadsontwerpen en architectonische concepten om een symbiose van natuur en technologie te realiseren.

03. Bedrijven en Hotels

Organisaties die streven naar een unieke en impactvolle esthetiek in hun ruimtes. Urban Wood Web biedt mogelijkheden voor aangepaste projecten en installaties die de visuele identiteit van een bedrijf verrijken.

04. Milieubewuste Merken

Merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben en op zoek zijn naar kunst die hun ecologische inzet weerspiegelt. Urban Wood Web integreert gerecyclede materialen en duurzame ontwerpprincipes in al zijn projecten.

05. Evenementenorganisatoren

Professionals die unieke en gedenkwaardige evenementen willen creëren. Urban Wood Web mobile biedt een interactieve en betekenisvolle aanvulling op evenementen, van tentoonstellingen tot bedrijfsbijeenkomsten.

06. Educatieve Instellingen

Scholen en universiteiten die streven naar inspirerende educatieve ervaringen. Urban Wood Web kan worden geïntegreerd in educatieve programma’s om studenten bewust te maken van de connectie tussen kunst, technologie en duurzaamheid.

07. Landschapsarchitecten en Tuinontwerpers

Professionals die zich bezighouden met het creëren van groene en boeiende buitenruimtes. Onze projecten, geïnspireerd door de natuur, kunnen worden geïntegreerd in landschapsontwerpen.

08. Uitvaartbranche

De doelgroep voor Urban Wood Web in de uitvaartbranche kan divers zijn, aangezien het kunstwerk en de beleving in het groen geschikt zijn voor verschillende gelegenheden binnen deze sector.